Home / Kiemelt cikkeink / Szerkezetkész családi ház 1 hét alatt hatalmas kedvezménnyel

Szerkezetkész családi ház 1 hét alatt hatalmas kedvezménnyel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Rendeljen most ÉME és CE minősítéssel ellátott könnyűszerkezetes házat “vázszerkezet-kész” állapotban és fejezze be helyi munkaerővel olcsóbban a házépítést.

A lehetőség magánszemélyeknek és vállalkozások számára is hasznos. 

Ha ön magánszemély, akkor olcsó helyi  munkaerővel befejeztetheti a családi házat, melyhez díjmentes műszaki segítségnyújtást biztosítunk, valamint szükség esetén a piaci ár alatt biztosítjuk a befejezéshez szükséges építőanyagokat a gyártó-beszállítóinkon keresztül. Így ön jelentős pénzösszeget takaríthat meg!

Ha ön vállalkozó, akkor levesszük a válláról a terhet és megépítjük az épület vázszerkezetét, így önnek nem kell több millió forintot ÉME, valamint különböző engedélyekre költeni, mert ezt mi mind biztosítjuk, a befejező munkákat pedig a saját csapataival elvégezheti. Így a cége azzal tud foglalkozni, amiben profi és az acélvázas könnyűszerkezetes építési móddal bővíteni tudja a portfólióját úgy, hogy nem kell beruháznia egy forintot sem. A befejező munkálatokhoz természetesen műszaki segítségnyújtást biztosítunk.

Ha ön biztosítja a fogadószintet, cégünk 1-2 hét alatt elkészíti az épület fal-, födém- és tetőszerkezetét. 

Egy 100 négyzetméteres családi ház fal-, födém- és tető vázszerkezete ÉME engedélyes tűzihorganyzott anyagból, üzemi szerelése, helyszínre szállítva, helyszínen felépítve az épület tagoltságának és tetőszerkezetének függvényében: 4-5 millió forint közötti bruttó (ÁFÁS) áron elérhető!

A fal-, a födém- és a tetőszerkezet precíz üzemi és helyszíni szereléssel készül. Felejtse el az egyenetlen falakat, tetőszerkezetet. Jöjjön el bemutatótermünkbe és nézze meg, hogy milyen házakat építünk!

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Központi e-mail cím: kp@kp.hu

Tekintse meg könnyűszerkezetes acélvázas, EnergyFriendHome váz szerkezetkész házainkat.

acelszerkezet2

acelszerkezet1

szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés8

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

energiatanúsítvány AA, AA+

A jó hőszigetelés nem elegendő az alacsony fűtésszámlához (U érték és a párazárás szerepe)

Az építőipari cégek marketing anyagaikban folyamatosan dobálóznak az “U” értékekkel. Az olvasóink számára rövid tájékoztatást ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.