Home / Modern és luxus házak / Szállítható, moduláris ház Chiléből

Szállítható, moduláris ház Chiléből

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A moduláris lakások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és jó okkal. Könnyen szállítható, olcsó és lenyűgöző otthonok. Felipe Assadi Remote House projektje egy prototípus, ami egyaránt szállítható és kiváló minőségű életet is biztosít.

Ez a szép ház Región de Valparaisoban, Chilében található, és 45 nap alatt épült fel, négy óra volt a költöztetése és hat óra a telepítése. A teljes területe 80 négyzetméter, a modul három hálószobát, két fürdőszobát, egy kamrát, nappalit, valamint étkezőt és konyhát foglal magába.

the-interiors-2

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A kivitelezők elmondása alapján a szerkezet vasból készült, a belső falak, padló és a mennyezet pedig fenyőből. A projekt végső állapotában, a megrendelő képes lesz beállítani a saját házát különböző modul alternatívák szerint egyszerűen csak a tervezők weboldalán. Minden szolgáltatást készen a helyszínen telepítenek, a modulok beállítását követően. Az ilyen típusú lakások rendkívül hatékonyak.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

landscape-1490871201-castle-main

Apró kastély hatalmas stílussal

Ha egy kastélyra gondolsz, akkor valószínűleg magas tornyok és monumentális, látványos méret jut eszedbe. Azonban ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.