Home / Celeb lakások / Sharon és Ozzy Osbourne új otthona

Sharon és Ozzy Osbourne új otthona

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Sharon és Ozzy Osbourne egy vadonatúj, hatalmas otthont vásárolt Hancock Parkban. Ez a 1930-as évekbeli spanyol gyarmati ház, ami korábban a Fűrész filmek prodecere Oren Koules, újított fel a Top Chef Canada tévéműsor egyik bírójának, Shereen Arazm közreműködésével.

A házat végül Frank Bresee, adta el 2010-ben. Ez a lenyűgöző ház, amit a házaspár 12 millió dollárért vásárolt, 900 négyzetméter alapterületű, és összesen nyolc fürdőszoba és nyolc hálószoba található benne. A belső kialakítás Koules és Arazm jellemzőit hordozta eredetileg, de ezt Sharon teljesen átalakította. A belső új kialakításáért az Osbourne házaspár régi barátja, a dekoratőr Martyn Lawrence Bullard felelt. A glam stílus kétségtelenül igazi értő lakberendezőt kívánt.

california-chic-kitchen-counter

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

A modern konyha a nappaliba nyit és ezzel közvetlen hozzáférést nyújt a hátsókerthez. Mindez egy központi szigetet alkot, a fehér márvány mellett modern berendezésekkel és gyönyörű reggeliző területtel. A kertre egy terrakotta csempés loggia nyit. A kert magában foglalja a korábban telepített medencét és egy mesés növényzetet. A leválasztott három garázs egy külön lakótérhez tartozik az emeleten. Giccs, glam és rock’n roll kétségkívül helyet kap a belsőben, de jól beilleszkedik a ház gazdag spanyol gyarmati / modern témájú dekorációjába.

forrás: celebritypictures.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

john-travolta-house00c

John Travolta kifutópályás otthona

John Travolta jól ismert szerepeiről olyan filmekben, mint a Grease vagy a Ponyvaregény, de az ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.