Home / Modern és luxus házak / Nyaraló a szikla peremén

Nyaraló a szikla peremén

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Nyugalom és béke jellemzi ezt a nyaralót, ami erdővel, vízzel övezve található Val-des-Monts-ban Kanadában, egy szikla peremére épülve.

A Christopher Simmonds Architect tervezte az épületet, amely finoman beépül a környezetbe. A bejárat látható az útról, ahova kövekkel kirakott ösvény vezet fel az erdős tájon. A házba lépve tágas belső tereket találunk és lenyűgöző kilátást az erdőre és a tóra. A földszint két hálószobát, nappalit, étkezőt és konyhát fogad be, mosóhelyiséggel kiegészítve.

architecture-modern-residence11Az átfogó tervezési rendszerre a minimalizmus jellemző; A ház külső burkolata keleti fehér cédrus, a belső terek pedig fehérített tölgypadlóval borítottak. A fekete acél tökéletesen kiegészíti a fa melegségét. A nagy felületű ablakok szinte bevonják a szemlélődőt az erdő életébe.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás: freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

landscape-1490871201-castle-main

Apró kastély hatalmas stílussal

Ha egy kastélyra gondolsz, akkor valószínűleg magas tornyok és monumentális, látványos méret jut eszedbe. Azonban ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.