Home / Hírek / Ócsai lakópark / Nulla energiás házakat is építhettek volna ennyi pénzből Ócsán

Nulla energiás házakat is építhettek volna ennyi pénzből Ócsán

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az állam legluxusabb költségvetésű lakóparkját a legtöbben csak “Ócsai Gettó”-nak hívják.

Ez nagyon szomorú, mert egyrészről ez a hely azért jött volna létre, hogy segítsem a devizahitel miatt bajba jutott családokon, másrészről egy zászlóshajó projekt lehetett volna.

ócsai lakóparkA szó szoros negatív értelmében valósult meg a zászlóshajó projekt. Mert valóban több pénzt locsolt el az állam az Ócsai lakóparkra, mintha egy luxus, nulla energiával működő full környezettudatos lakóparkot hozott volna létre. A felépített házakban fatüzeléssel kell fűteni, a tetőtér nem beépíthető, a hőszigetelés a 2000-es évek elején sem lett volna modernnek mondható.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A legnagyobb érdekesség, hogy még a telek sem került semmibe, de így is 2,5 milliárd forintot locsoltak bele a 80 lakásba.
Gyakorlatilag 500 ezer forintba került az államnak egyetlen egy négyzetméter ház felépítése.

Azért azt érdemes hozzátenni, hogy ma 270-290 ezer forint négyzetméterenkénti költségből már napelemekkel működő full extrás családiházat lehet építeni. 

Ma írta meg a napi.hu, hogy újabb öt ócsai lakóházba költözhetnek rövidesen be a bérlők, majd június közepéig további 20 pályázatot bírál el a Nemzeti Eszközkezelő. Amennyiben sikerül szerződni a nyertesekkel, kitehetik a megtelt táblát az egy éve összesen csaknem 2,5 milliárdból felépített, 80 lakásos lakóparkra. Ócsán nincs munkalehetőség és a busz is kétszer jön ki az új lakóparkba, tehát nagyon nehéz újrakezdeni itt a családoknak az életüket.

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

ocsa

Többször olvashattunk az Ócsai lakóparkról, na de most, hogy is áll a helyzet?

Heteken belül megkezdődik annak a nyolcvan lakásnak az építése a leendő ócsai szociális lakóparkban, amelybe ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.