Készház árak | Készház Portál - Könnyűszerkezetes házak építése
Home / házépítési tudnivalók / Készház árak

Készház árak

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Érdemes még ezt a cikkünket elolvasni, ahol sok infó van a készház árakkal kapcsolatban

Sajnos még mindig sokan vannak, akik a házépítés során csak az ár alapján döntenek.

Napjainkra egyre kevesebbszer hangzik el az a kérdés, hogy ugye olcsó lesz a készház, mert ez könnyűszerkezetes technológia.

Lehet egy 100 m2-es családi ház építésénél akár 2-4 millió forintot spórolni, ha műszaki tartalmat változtatunk. De itt hatalmas különbségek lesznek a komfortban, a hőszigetelési értékekben és a minőségben is.

Nyilvánvaló, hogy más képet mutat egy 1500 Ft/m2-es vagy egy 8000Ft/m2-es négyzetméterenkénti költségvetésű burkolattal ellátott családi ház lakásbelsője, főleg akkor ha az utóbbinál belső építész munkáját is igénybe vettük.
Ez az árkülönbség, mely 1 millió forintot is jelenthet egy más lakásbelsőt fog adni, mely egészen mást fog mutatni a szemünknek és a lelkünknek egy életen át.

De esztétikában a külső felületképzések, stukkók, egyéb díszítések, eresz, ragalja, belső ajtók, a festések, a villanykapcsolók, szerelvények, fürdőszoba felszerelések is rengeteget számítanak.

De, amit felsoroltunk az csak a külcsíny, ami a szemünknek és lelkünknek ad élvezetet.

Egy könnyűszerkezetes családi ház fő értéke a rendkívül jó hőszigetelés és a gyors munkavégzés.

A műszaki paramétereken nem szabad spórolni.

Luxus készház, extrém megjelenéssel

 

Nagyon fontos, hogy a ház milyen szerkezetből készül, abban mekkora és milyen hőszigetelő anyagot helyeznek el. Milyen párazárás kerül a falakba, milyenek a nyílászárók és azok üvegezése. Az aljzatbeton és a födém milyen szigeteléssel rendelkezik. A fűtésrendszerünk mennyire energiatakarékos. Ezeket mind mind szem előtt kell tartani, ha dönteni akarunk.

Egyszerű megjelenésű készház

Ezek olyan dolgok, mint egy egy autómárkán belül is a különbségek: ha nézünk egy középkategóriás autót és annak alapfelszereltségét és közepesen felszerelt modelljeit, akkor 7 millió és 9-10 millió forint közötti árugrást is találhatunk. Ami 30% feletti árkülönbséget mutat. Egy autóval is elgurulhatunk kis benzinessel is és egy nagyobb dízellel is bárhová, de az egyik 8-9 litert, a másik 5-6 litert fog fogyasztani.

A nagyobb műszaki felszereltségű autó és egy családiház is nyilvánvalóan többe kerül, de hosszútávon megtérül, mert rengeteg energiát takaríthatunk meg a hosszú évek alatt, valamint a komfortunk is sokkal kellemesebb lesz a jobb minőségben.

  1. *Egy gyenge műszaki tartalmú készház ára Magyarországon nettóban (áfa nélkül) 13-14 millió forint. (ilyet mi nem vállalunk.)
  2. *Egy nagyon jó műszaki színvonalú készház, passzív ház szigetelésű falakkal és födémmel 16-17 millió forint. (ezekre van a legnagyobb igény és most 6 millió forint pályázat útján elnyerhető ezekre!!!) AJÁNDÉK SZELLŐZTETŐ RENDSZER!
  3. *Az előzővel megegyező műszaki tartalmú ház luxus belső felszereléssel, burkolatokkal 18 millió forinttól elérhető.

*A fentebb bemutatott árak egy 100m2-es családi házra vonatkoztak!

Cégünk csak a 2-3 kategóriába tartozó családi házakat vállalja felépíteni. Fő szlogenünk “a legolcsóbb energia a fel nem használt energia”

Most a 2-3 kategóriájú készházakra akár 6 millió forint vissza nem térítendő támogatást is lehet igényelni, mivel A+ energiaosztályt teljesítik.

Akkor mennyibe kerül egy kiemelten hőszigetelt, extra dolgokat is tartalmazó, design elemekkel díszített 100 nm-es készház? Erre azt lehet mondani, hogy nettó: 16-17 millió forint. (alapozással és tervezéssel együtt)

Házaink automata szellőztető rekuperátor rendszerrel vannak ellátva alapkiépítésben is.

Óceánparti mediterrán acélszerkezetes készház

Igényes készház belső kialakítása

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT, VAGY TEKINTSE MEG REFERENCIÁINKAT:

Szólj hozzá

Az e-mail cím nem publikus.Kötelező kitölteni *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>