Home / Gyermek és tiniszoba ötletek / Játékos, színes gyerekszobák

Játékos, színes gyerekszobák

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Három olyan gyerekszobát nézünk át ebben a posztban, amelyek túlmutatnak a hétköznapi elvárásokon. Bár lehet, hogy nem tudunk mindent átültetni az ötletek közül a tényleges tervekbe és megvalósításba, de biztosan sikerül az elképzeléseknek és preferenciáknak megfelelő designt találni a bemutatott szobákban.

Ez az eklektikus és színes design lányoknak és fiúknak egyaránt jó lehet, még a tinédzserek is irigykedhetnek titokban rá. Színekkel teli tanulórész jellemzi, az ablak alatti tárolási lehetőségekkel és a falon található bordásfal és falmászás külön szórakoztató eleme a helyiségnek.
creative-wall-decor-for-kids

kids-bedroom-with-jungle-gym

super-colorful-kids-bedroom-inspiration

A következő gyerekszoba sokkal minimalistább, friss és tiszta esztétika jellemzi. A kék és rózsaszín pasztell árnyalatokból előtűnő sárga, az előbukkanó állat karakterekkel együtt mindenkinek mosolyt csal az arcára. A merész grafikus minták még karakteresebbé teszik a szobát.
cute-girls-bedroom-decor-ideas simple-colors-for-kids-bedroom pink-blue-and-yellow-girls-room

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A következő szoba megálmodója rögtön két ágy verzióval is megtervezte ugyanazt a helyiséget, az egyik klasszikus stílusú, olyan gyerekeknek kiváló választás lehet akik még nem nőttek ki a tündérmesék világából, de a szülők elegáns helyiséget szeretnének. A második verzió ugyanolyan elbűvölő a faházat imitáló ággyal.

luxury-girls-room-decor treehouse-bed-design-for-kids pretty-pink-bedroom-decor-for-princess-theme

forrás: home-designing.com

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

kids-room-lighting-ideas

Elegáns gyerekszoba

A posztban bemutatott gyerekszoba egy fiatal kisfiú számára készült, egyszerű és modern mégis játékos formában ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.