Home / Kiemelt / Homlokzati hőszigetelés mesterfokon Premium TB rendszerrel

Homlokzati hőszigetelés mesterfokon Premium TB rendszerrel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A hőhídmentes homlokzati hőszigetelés örök feladatmegoldás elé állítja a kivitelezőket. Ezért bemutatunk egy igazán korszakalkotó homlokzati hőszigetelési megoldást.

A rendszer lépcsőzetes kialakítású grafitos polisztirol táblákból készül, mely biztosítja a hőhídmentes egymás mellé illesztést, szemben a hagyományos polisztirol szigeteléssel.

Premium TB homlokzati hőszigetelő rendszer

Lépcsős élkiképzésű grafitos polisztirol hőszigetelő táblák
Lépcsős élkiképzésű grafitos polisztirol hőszigetelő táblák

Hőszigetelés mesterfokon Premium TB rendszerrel

A Premium TB rendszer egy új koncepción alapuló megoldás hőhídmentes homlokzati hőszigeteléshez. A rendszer lényegesen eltér a jelenleg alkalmazott rendszerektől. A legjelentősebb eltérés a szerelési sorrenden alapul:
először dübelezzünk, majd utána ragasztunk.
HOGYAN? No, ez az. Itt a megoldás:
A megoldás a Premium TB hőszigetelő rendszer alkalmazása

WP_20160719_12_49_49_Pro_IMG_2980_resize
Előnyei:

 • Kitűnő dübelezési rendszer, a dübelek fémből készülnek, nagy a terhelhetőségük.
 • Biztonságos a dübel falba való csatlakozása.
 • Könnyen pozicionálható a hőszigetelő tábla
 • Gyors és egyszerű a szerelés

WP_20160802_12_08_56_Pro_resize

A Premium TB rendszer elemei:
1. Formahabosított EPS hőszigetelő tábla, lépcsős élképzéssel és süllyesztett dübel fészkekkel, átmenő központi furatokkal.

A tábla alapanyaga lehet a szokásos fehér EPS, grafit tartalmú EPS, színes, vízlepergető anyaggal bevont EPS, lábazati hőszigetelés.

 • Tábla méret 1200x600x80-300 mm.
 • A tábla felülete körkörös labirintus kivitelű.
 • Állítható rögzítő dübel.
  Nagy teherbírású, rozsdamentes fémből készül.
  Három részből áll: a menetes szárból, tányérból és a rögzítő anyákból. A menetes szár max 6 mm átmérőjű, mindkét végén menettel ellátva, tábla vastagsághoz gyártva.
 • A tányér rozsdamentes, max 1 mm vastagságú, 80 mm átmérőjű korong, a közepén egy max 6 mm átmérőjű furattal a menetes szár illesztésére, és egy injektáló furattal. Rögzítő anyákkal a menetes szár és a tányér összeszereléséhez.
 • A beütő dübel egy nagy teherbírású, 6 mm átmérőjű menetes szár fogadására alkalmas, min. 50 mm hosszúságú műanyag dübel. (Könnyűszerkezetes házakhoz famenetes csavar alkalmazható)
 • Hőhídmegszakító – lezáró EPS korong a süllyesztett dübelfészek lezárásához.WP_20160720_12_49_50_Pro_resize

A Premium TB rendszer előnyei:

1. Kiváló minőségű homlokzati hőszigetelés létrehozása
2. Hőhídmentes szerelés
3. Biztonságos, nagy teherbírású dübelezés
4. Biztonságos, gyors ragasztás
5. Gyors és egyszerű szerelés, kivitelezőbarát technológia
6. Költségcsökkentő

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A rendszer létrehozásának legfőbb célkitűzése az előzőleg felsorolt előnyök mellett a kivitelező szakemberek maximális ragaszkodása a Premium TB rendszerhez.

A Premium TB rendszer ragasztóanyaga poliuretán ragasztó, de ragasztható más oldószermentes ragasztóval is. Kihasználva a PU ragasztó hatalmas előnyét a cementbázisú ragasztóval szemben a továbbiakban erre koncentrálunk.

Mivel a folyamat a beütő dübelek behelyezésével kezdődik, a szerelő egyértelműen látja a falba fúrt fogadó lyukat, mielőtt beüti a dübelt, ha szükséges használhat kétkomponensű ragasztót a dübel rögzítésére. Nagyon fontos, hogy a beütődübelek tökéletesen illeszkedjenek a falba. Ez már fél siker!

Az állítható rögzítő dübel legfontosabb funkciója a nagy teherbírású biztonságos rögzítés, ezért készül fémből. A rögzítő dübel menetes szára roppant könnyen és egyszerűen behajtható a beütődübelbe, ahol kiválóan kapaszkodik. Az állítható rögzítő dübellel tökéletesen pozicionálhatjuk az EPS táblát a mentes szár ki illetve befelé hajtásával.

A kivitelező szakember az úgynevezett száraz szerelést viszonylag gyorsan és egyszerűen elvégezheti.

A száraz szerelés után az injektáló nyíláson keresztül a félig bedugott műanyag csövön keresztül beinjektáljuk a PU ragasztót. Az injektálandó ragasztó mennyisége függ a fal egyenlőtlenségétől és a kívánt ragasztási felülettől. Az injektálási idő 1-3 mp. A leírt módszerrel optimalizálható a felhasznált ragasztó mennyisége: 800 ml PU ragasztó 7-10 m2 felületre. A PU ragasztó duzzadása lassan kitölti a fal és az EPS tábla közötti pozícionálandó részt, valamint elősegíti a dübelek körüli támaszték tökéletes kialakulását.
A ragasztó injektálását célszerű folyamatosan a már száraz szereléssel felszerelt táblákon végezni.
Az EPS táblákat ezután, finombeállításnak vetjük alá, vízmérték, zsinór felhasználásával, az állítható rögzítő dübeleken elhelyezett csavaranya segítségével. Az állítást célszerű a tábla közepén elhelyezett dübellel kezdeni. A finombeállítás 10-15 percig végezhető a hab megszilárdulásáig.

WP_20160801_13_06_50_Pro_resize
Hosszabb idejű purhab befúvás ragasztási eredménye
WP_20160801_13_07_29_Pro_resize
Rövid idejű purhab befúvás ragasztási eredménye

Ha homlokzati hőszigetelés előtt áll, keresse kollégáinkat és segítünk a profi megoldásban.

A Prémium TB hőszigetelő lapok versenyképesek a normál polisztirol szigeteléssel, de attól sokkal többet nyújtanak a méretpontosság, a gyorsaság és a még jobb hőszigetelés tekintetében.

Természetesen kizárólag a homlokzati hőszigetelő Prémium TB grafitos polisztirol rendszer is megvásárolható cégünktől.

!!! Szabadalmi oltalommal védett termék !!!

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

energiatanúsítvány AA, AA+

A jó hőszigetelés nem elegendő az alacsony fűtésszámlához (U érték és a párazárás szerepe)

Az építőipari cégek marketing anyagaikban folyamatosan dobálóznak az “U” értékekkel. Az olvasóink számára rövid tájékoztatást ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.