Home / Celeb lakások / Gwen Stefani és Gavin Rossdale eladó háza

Gwen Stefani és Gavin Rossdale eladó háza

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Gwen Stefani és Gavin Rossdale 35 millió dollárért hirdeti közös Beverly Hills-i házukat. A házaspár az ingatlant Sam Nazariantól 2004 októberében mindössze $ 10.9 millió dollárért vásárolta meg.

A háznak Nazarian előttt nem más volt a tulajdonosa, mint Jennifer Lopez. Ez a 1120 négyzetméter területű lélegzetelállító belsőépítészeti és luxus dekorációval ellátott ház, igazi méltó otthona egy celebházaspárnak. A házban 7 szoba és 10 fürdőszoba található, amit kiegészít néhány bónusz kényelmi elem. Ilyenek: egy professzionálisan felszerelt edzőterem, teniszpálya, hatalmas, feszített víztükrű medence, szabadtéri társalgó, vetítőterem és egy hatalmas vendégház.

stefanirossdale_bh17

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

A ház belsejét Kelly Wearstler tervezte. Fekete-fehér szín, különböző világítótestek jellemzik az otthont, még ha a fehér bőr kanapékat rózsaszín székekkel párosítva kicsit talán legtöbben túlzásnak érezzük. Ezen felül fekete-fehér márványpadlón létrehoz egy pillanat tudatosságot, hogy azonnal rájöjjünk, hogy milyen házban is járunk. Úgy látszik, Stefani rajongója volt spanyol stílusú kialakításnak, míg az ex-férj a modern dekorációnak. A ház a két ízlés összecsapása volt. A külső rekreációs területen találunk egy szabadtéri konyhát és egy kandallót, valamint innen gyönyörű kilátás nyílik a Beverly Hills-völgyre. A játszótér pedig rengeteg szórakoztató napot nyújthat a gyerekeknek. Az házaspár áprilisban véglegesítette a válását. Ez a ház az utolsó megmaradt darabkája a kapcsolatuknak. Valószínűleg meg fogják kapni a kért árat az ingatlanért.

forrás:celebritypictures.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

john-travolta-house00c

John Travolta kifutópályás otthona

John Travolta jól ismert szerepeiről olyan filmekben, mint a Grease vagy a Ponyvaregény, de az ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.