Home / Celeb lakások / Gwen Stefani és Gavin Rossdale eladó háza

Gwen Stefani és Gavin Rossdale eladó háza

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Gwen Stefani és Gavin Rossdale 35 millió dollárért hirdeti közös Beverly Hills-i házukat. A házaspár az ingatlant Sam Nazariantól 2004 októberében mindössze $ 10.9 millió dollárért vásárolta meg.

A háznak Nazarian előttt nem más volt a tulajdonosa, mint Jennifer Lopez. Ez a 1120 négyzetméter területű lélegzetelállító belsőépítészeti és luxus dekorációval ellátott ház, igazi méltó otthona egy celebházaspárnak. A házban 7 szoba és 10 fürdőszoba található, amit kiegészít néhány bónusz kényelmi elem. Ilyenek: egy professzionálisan felszerelt edzőterem, teniszpálya, hatalmas, feszített víztükrű medence, szabadtéri társalgó, vetítőterem és egy hatalmas vendégház.

stefanirossdale_bh17

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A ház belsejét Kelly Wearstler tervezte. Fekete-fehér szín, különböző világítótestek jellemzik az otthont, még ha a fehér bőr kanapékat rózsaszín székekkel párosítva kicsit talán legtöbben túlzásnak érezzük. Ezen felül fekete-fehér márványpadlón létrehoz egy pillanat tudatosságot, hogy azonnal rájöjjünk, hogy milyen házban is járunk. Úgy látszik, Stefani rajongója volt spanyol stílusú kialakításnak, míg az ex-férj a modern dekorációnak. A ház a két ízlés összecsapása volt. A külső rekreációs területen találunk egy szabadtéri konyhát és egy kandallót, valamint innen gyönyörű kilátás nyílik a Beverly Hills-völgyre. A játszótér pedig rengeteg szórakoztató napot nyújthat a gyerekeknek. Az házaspár áprilisban véglegesítette a válását. Ez a ház az utolsó megmaradt darabkája a kapcsolatuknak. Valószínűleg meg fogják kapni a kért árat az ingatlanért.

forrás:celebritypictures.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

evalo11

Eva Longoria végre eladta hollywoodi házát

A színésznő Eva Longoria, végre eladta a Hollywood Hill-i házát, mégpedig 1,3 millió dolláros áron, ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.