Home / Háztartási ötletek / Fakanál kisokos

Fakanál kisokos

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Fakanál, fából készült konyhai eszközök szinte minden háztartásban megtalálhatóak. De mégis, hogyan kell ápolni őket, hogy sokáig szolgálatunkra legyenek? Ebben a posztban mindent megtalál amit csak tudni kell róluk.

Wooden-Spoons-Herbs-624x415

Miért szeretjük őket? Ideálisak a tapadásmentes edényekkel való főzés során, mert nem károsítják a felületet. Tökéletesek fortyogó forró mártások, pörköltek keveréséhez, mivel nem melegszik fel a fanyél.

Biztonságos vele a főzés? A baktériumok nem telepednek meg rajta? A megfelelő tisztítással nem veszélyesebb, mint más anyagokkal. A fa természeténél fogva antibakteriális, így ha nincs mélyen berepedezve tökéletesen megfelel főzéshez.

Tisztítás: Egyszerűen mosószerrel és langyos vízzel, szappanos vízzel, majd alaposan öblítés után töröljük el, vagy hagyjuk a levegőn megszáradni.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

e87c6417e06cacbbd970712324cb336c

Lehet mosogatógépbe rakni? Persze, de könnyebben deformálódhat, és gyakrabban kell emiatt cserélni őket.

Fertőtlenítés: Meleg vízzel és mosogatószerrel mossuk el, majd áztassuk 5 percig ecet és víz (50-50%)keverékébe. Ezután öblítsük el és töröljük szárazra vagy hagyjuk a levegőn kiszáradni.

Szagtalanítás: 2 csészényi meleg vízbe 2 evőkanál szódabikarbónát tegyünk és ebbe áztassuk 15-20 percig, majd öblítsük le.

Ha szeretné, hogy hosszú életű legyen, kenje be kissé melegített olívaolajjal ugyanis ez ápolja és óvja a fát.

forrás: tipnut.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Concealed-Curtain

Cipő tárolási ötletek

Ha nincs külön cipőtárolónk a szekrényben, semmi baj, van még remény! Olyan megoldásokat mutatunk, amikkel ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.