Home / Környezetvédelem, energiatakarékosság / Egyedülálló módon felépített, fenntartható ház Ausztráliából

Egyedülálló módon felépített, fenntartható ház Ausztráliából

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A privát rezidenciát az ausztráliai Ballaratban építette Rachcoff Vella Architecture. A projekt neve: Piermont.

Shape

Egy év kellett, mire teljesen kidolgozták a terveket és még egy év, amire el is készítették. A természetes vidék ihlette az épületet. Három fő szárnyból áll, amelyek szétterpeszkednek a tájon. Funkcionális és fenntartható. A Piermont különleges dizájnnal készült, amely figyelembe vette a belső és külső környezet közötti kontúrokat.

Piermont-House

Nyitottság és átláthatóság jellemzi ezt a családi házat. A legfőbb szempont a fenntarthatóság volt: úgy tervezték meg, hogy a ház elhelyezkedése miatt télen is a legtöbb napfényt tudja felhasználni. Hidraulikus padlófűtést, szoláris vízmelegítő rendszert és napelemeket szereltek fel.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Living-Room6

Az egyszintes épületet különböző szárnyak osztják fel. A szárnyak között egy négyszögletű „üvegdoboz” található, ahol helyet kapott a konyha, az ebédlő és egy kis, fényes nappali. Az üvegdoboz nagyon jó cirkulációt biztosít a szárnyak között és ez a legfényesebb része is a lakásnak. A Piermonthoz egy külső úszómedence és egy kicsi hall is jár.

A galéria:

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

landscape-1490871201-castle-main

Apró kastély hatalmas stílussal

Ha egy kastélyra gondolsz, akkor valószínűleg magas tornyok és monumentális, látványos méret jut eszedbe. Azonban ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.