Home / Celeb lakások / Donald Trump gyerekkori háza eladó

Donald Trump gyerekkori háza eladó

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A legújabb amerikai elnök, Donald Trump, nem mindig élt arannyal borított palotákban. Az ingatlan vállalkozó, üzletember és televíziós személyiség egy furcsa, alulértékelt házban is élt New York-ban gyerekként.

Trump gyermekkori otthona Queensben található, a jelenlegi tulajdonosok, abban a reményben dobták most piacra, hogy Donald Trump neve megdobja majd az ingatlan értékét. A pár eredetileg 1.3 millió dollárra tartotta a házat, de úgy döntött végül, hogy inkább elárverezi az ingatlant. A licitálás 849,000 dollárral kezdődik és egy meg nem nevezett minimál árat szeretnének kapni érte.

2867185_9

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A ház 1940-ben épült, és találunk benne egy étkezős konyhát tolóajtóval, ahonnan közvetlenül a gyönyörű nappaliba vezet az út. Valamint rendelkezik két autós garázzsal és találunk még egy teljesen befejezett pincét is. A házat végül azért adták el, mert Trump apja épített egy nagyobb házat a családnak. Annak ellenére, hogy ez a tágas ház Queensben található és Trump gyermekkori otthona, nem tekinthető drágának.

forrás: celebrityhousepictures.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

evalo11

Eva Longoria végre eladta hollywoodi házát

A színésznő Eva Longoria, végre eladta a Hollywood Hill-i házát, mégpedig 1,3 millió dolláros áron, ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.