Home / Lakberendezés és stílus / Családi ház műemlék épületből

Családi ház műemlék épületből

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az asdfg Architekten alakította át Berlinben, a Prenzlauer Berg-ben található legrégebbi műemlék épületet. A kihívás óriási volt, hiszen a hatóságok azt kérték, hogy a felújítandó főhomlokzat pontosan ugyanolyan legyen, mint az 1844-ben készült rajzon.

Az építész csapat szerint az épület felújítása, különleges helyzetét és történelmét tekintve nagy kihívás volt, de ugyanakkor hatalmas potenciállal is rendelkezett, hiszen egy nagyon egyedi családi házat tudtak létrehozni, kerttel Berlin egyik legnépszerűbb környékén. Sok elem érintetlen maradt, mint a tégla falak, amelyek bohém hangulatot adnak a belső tereknek.

minimalist-house-8A ház rossz állapotban volt sok kis szobával, így annak érdekében, hogy nagyméretű tereket hozzanak létre csak a külső falak és egy belső fal maradt meg. A minimalista megközelítés tágas és funkcionális helyiségeket eredményezett. Az első szinten nagy tolóajtó választja el a szülői hálószobát nappalitól. Fából készült lépcsőn lehet eljutni az emeleten található otthoni irodába. Sok bútor egyedileg készült a projekthez, beleértve a mosdókat és a fürdőkádat.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

forrás: freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

3-stories-apartment-remodel-features-exposed-brick-in-the-kitchen

Apartman felújítása

Ahogy telik az idő, a belső dekor egyre jobban elöregedik, unalmassá válik és általában a ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.