Home / Hírek / A fizetésképtelenné váló adósokat pénzjutalomban részesítené az állam, ha betartják a törvénytelen törvényeket…

A fizetésképtelenné váló adósokat pénzjutalomban részesítené az állam, ha betartják a törvénytelen törvényeket…

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Kásler Árpád már pert nyert a bankjával szemben, ahol kiderült, hogy a Magyar Bankrendszer hasonlatosan követte el a kihágást a törvénnyel és a hitelfelvevőkkel szemben.

Sajnos ennek ellenére nem állítja le a Magyar Állam a végrehajtásokat, sőt még felajánlja azoknak a támogatását, akik önként és dalolva átadják a végrehajtónak a vagyonukat és nem ellenkeznek…

Kásler Árpád a következőt nyilatkozta tegnap: A jogtalan többletadósságok következtében fizetésképtelenné váló adósokat pénzjutalomban részesítenék, ha betartják a törvénytelen törvényeket.
Egy jogállamban ez nem férhet bele. EMBEREK EZ EGY JOGÁLLAM KERETEI KÖZÉ NEM FÉR BELE!
Itt arról van szó, hogy a pénzügyi maffia pórázon tartja a politikai maffiát, és itt nem lesz megállás, mindenkit utól fog érni a gazemberség ha nem vetünk ennek véget.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeinkReferencia videóinkÍgy épül fel egy energiatakarékos családiházÁRAJÁNLATKÉRÉSTÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalomKészházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉSCSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Meg kell szervezni az országot. Ha kell faluról-falura, városról-városra megyünk, és felrázzuk a gondolkodni képes embereket, egységbe tömörítve.

Kiknek kellenek a jogtalanul kiürített ingatlanok?! Hiszen már így is több az üres ingatlan mint ami belföldön eladható. A nemzet vagyonát elrablók 10% adó befizetése (tisztára mosása) mellett hazahozhatták több alkalommal is a zsákmányt, ebből a milliárdokból szeretnének ingatlan bárókká avanzsálódni, vagy az újmagyaroknak van erre szükségük?
Tisztelt Kormány! Ezt a „jutalmat” kötélre szánták? Mert ha igen, ahhoz túl sok, ennyire nagyvonalúnak nem kell lenni.
Kürtöket megfújni, karókat kihegyezni, itt már az élet a tét!
Kásler Árpád
Kelt, Gyulán, 2012.05.08.-án

 

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

12578571_0f729f07339a5c0413e8601f64457572_wm

18 emeletes, 55 méter magas faházat építettek 66 nap alatt

18 emeletes könnyűszerkezetes faházat eddig még nem látott a világ, most viszont Vancouverben úgy döntöttek, hogy az egyetemi ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.