„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

2016 Top 5 világítás trendje

A világítás kulcsfontosságú építészeti és design elem és ugyanúgy, mint a divat, a világítás trendek rendszeresen változnak. Nézze meg a várható 2016-os világítás trendeket!

Korszerűsített ipari stílus 

lamps-plus-min

2016 egyik vezető trendje az ipari stílus továbbfejlesztett változata, a modern ipari stílus színes és alternatív fémekkel dolgozik. Ne féljen befektetni egy ilyen stílusú lámpába, mert az elkövetkezendő pár évben biztos nem megy ki a divatból.

Igényre szabható lámpák

2modern-min

Az egyik top trend az alakítható lámpák felé mozog, mert minden ügyfél igénye más és más, minden otthon speciális egyedi jellemzőkkel bír.

Igény szerint állítható szín

interior-lighting-min


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A vezető lámpagyártók azt jósolják, hogy előtérbe kerülnek az olyan lámpák, amelyek színe a hangulatnak megfelelően változtathatóak. A testre szabható világítás nem kizárólag a meleg és hideg fény felé irányul, hanem további színek felé is.

Geometriai formák

bellacor-min

A Bellacor nevű cég előrejelzése szerint, az egyik legforróbb trend 2016-ban a geometrikus formák világa, amik tökéletesen illeszkednek a minimalista stílushoz, de nem csak ez az előnyük, hanem az egyszerűség ami által szinte bármilyen enteriőrbe színt visznek.

Természetes formák

LIGHTING

A Trend Forum szerint a növényi motívumok, természet inspirálta lámpák kerülnek előtérbe a következő években. A hideg fényeket tompítják a lágy formák, természet ihlette motívumok.

forrás: freshome.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb